top of page

AromaTouch™ techniek

AromaTouch™ techniek

De AromaTouch™ techniek is een ontspannende behandeling die wordt gegeven op de rug, achterkant hoofd en op de voeten. Bij deze techniek spelen 8 geurige 100% puur natuurlijke essentiële oliën van dōTERRA een belangrijke rol. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en geestelijke stress en helpt het lichaam om weer in balans te komen.

De werking

De behandeling verloopt in 4 stappen, waarbij elke stap uit 2 oliën bestaat. Elke olie heeft een specifieke werking, de eerste stap is rustgevend, de volgende heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, daarna volgt de ontstekingsremmende en de laatste stap zorgt voor het herstellen van het evenwicht in het lichaam en dat je de positieve energie weer voelt stromen.

Bijzondere sensatie

De kracht van de AromaTouch™ techniek zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op de reflexzones aangebracht. Niet stevig, maar juist licht. Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch™ techniek, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen en zal nog uren nagenieten van de werking van de oliën.

bottom of page