top of page

Gemaakte afspraken kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Afspraken die binnen 48 uur tot 24 uur van te voren worden geannuleerd zullen voor 50% in rekening worden gebracht. Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, zullen volledig in rekening gebracht worden.

 Annuleren kan via telefoon of via e-mail van sportmassagepraktijk Yvonne.

Er is in de praktijkruimte geen douche gelegenheid. Gelieve hygiënisch en fris de praktijkruimte te betreden.

Sportmassagepraktijk Yvonne kan niet aansprakelijk gesteld worden, voor lichamelijk letsel ten gevolge van de massage en ook niet voor eventuele beschadigingen of verlies van persoonlijke eigendommen.

Behandelingen dienen direct na behandeling contant afgerekend te worden.

Bij een contra indicatie of twijfel (een medische reden waarom er niet gemasseerd kan en mag worden) wordt er geen behandeling gegeven, bij twijfel vraag het na bij uw huisarts. Sportmassagepraktijk Yvonne behoudt zich het recht om u in het geval van twijfel niet te masseren.

Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziekte of blessure's kan u sportmassagepraktijk Yvonne niet aansprakelijk houden voor de gevolgen of resultaten tijdens of na de massage.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder u toestemming nooit verstrekt aan derden.

Het ondergoed wordt bij de massage aangehouden eventueel met uitzondering van een beha.

Hygiene is heel belangrijk, sportmassagepraktijk Yvonne zorgt voor een schone en veilige omgeving en het gebruik van schone handdoeken en materialen voor iedere behandeling.

Bent u onder behandeling van een arts of therapeut of gebruikt u medicijnen. Overleg dan met uw behandelend arts of een massage tijdens de behandelingsperiode wenselijk is.

In de praktijkruimte mag niet gerookt worden.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

Er worden geen erotische massages gegeven, van de client wordt verwacht geen onjuiste handelingen

of benaderingen richting de masseuse te doen.

bottom of page